Wednesday, 30 September 2015

Sedapnya jalapeno cheese

Tgk cheese tu... 😋😋

Laparnya.. Kalau ada cheese powder kan senang, bancuh je dgn air panas, dh blh makan dgn apa je hidangan!
Siapa tak terliur i mmg tak tau nak cakap apa laaa 😂😂 Semua ckp sedap ni.. 😋😋 I dah ckp uolss tak caye kan? U oulss yg rugi kalau tak beli tau sebab apa? Sbb kami jual tersangatlaahhhh murah dan the taste of it, Masya Allah, setanding, sebijik mcm kfc punya cheezy cheese uollss.. Cheezy cheese apa? Tak tau ehh?? Pernah makan wedges kat kfc tak? Wedges pun tak tau?? (Pengsannn ) Kan ada sos oren atas dia yg sedappp sgt tu kan?? Haa sos tu la yg kami jual.. Cheese powder namanya..


Bancuh je dgn air panas, kacau pastu tadaaaa... Siap dan sedia utk dimakan 😂😂

Cheese Powder KFC enak dimakan dengan wedges atau makanan lain seperti nugget, burger, keropok dan lain2 sebagai sos.

HARGA
1kg RM40
Pos semenanjung RM5

#cheezywedgeshomemade #cheezywedgessos #cheezywedgessauces #cheezywedgesmalaysiamurah #cheezywedges #jalapenocheese #jalapenocheesesauce #jalapenocheesepowder #cheesepowderkfc #cheezywedgeskfc #cheesepowdermurah #kilangcheesepowderkl
#cheesepowderhalal #kilangcheesepowder #cheesepowderkl #cheesepowderdesapetaling #cheesepowdermalaysia #pemborongcheesepowder #orlastrading

No comments:

Post a Comment