Thursday, 1 October 2015

Jalapeno cheese powder yg kami jual ni dtg dlm bentuk serbuk. Cuma bancuh dgn air panas dan ianya sedia utk dihidangkan dgn pelbagai makanan mengikut selera anda.

Cheese powder yg kami jual tersangatlaahhhh murah dan the taste of it, Masya Allah, setanding, sebijik mcm kfc punya cheezy cheese uollss.. Cheezy cheese apa? Tak tau ehh?? Pernah makan wedges kat kfc tak? Wedges pun tak tau?? (Pengsannn ) Kan ada sos oren atas dia yg sedappp sgt tu kan?? Haa sos tu la yg kami jual.. Cheese powder namanya.. Bancuh je dgn air panas, kacau pastu tadaaaa... Siap dan sedia utk dimakan

Cheese Powder KFC enak dimakan dengan wedges atau makanan lain seperti nugget, burger, keropok dan lain2 sebagai sos.

HARGA
1kg RM40
Pos semenanjung RM5

Utk TEMPAHAN, sila hubungi 012-3659995

#cheezywedgeshomemade #cheezywedgessos #cheezywedgessauces  #cheezywedges #jalapenocheese #jalapenocheesesauce #jalapenocheesepowder #cheesepowderkfc #cheezywedgeskfc #cheesepowdermurah #kilangcheesepowder
#cheesepowderhalal  #cheesepowderkl  #cheesepowdermalaysia #pemborongcheesepowder  #jalanjalancarimakan #westernfoodkuantan #westernfoodjb #westernfoodshahalam #westernfoodpenang #westernfoodkelanajaya #westernfoodipoh #westernfoodmelaka #westernfoodmurah #westernfoodmalaysia #westernfoodinkl #westernfoodbangi #westernfoodmuslim #westernfoodsedap

No comments:

Post a Comment