Monday, 5 October 2015

Mmg Jalapeno cheese powder ni sangat super power sedap u.
Tak percaya ke?Ni i tunjuk salah satu testomonišŸ˜Jalapeno cheese powder yg kami jual ni dtg dlm bentuk serbuk. Cuma bancuh dgn air panas dan ianya sedia utk dihidangkan dgn pelbagai makanan mengikut selera anda.

Cheese powder yg kami jual tersangatlaahhhh murah dan the taste of it, Masya Allah, setanding, sebijik mcm kfc punya cheezy cheese uollss.. Cheezy cheese apa? Tak tau ehh?? Pernah makan wedges kat kfc tak? Wedges pun tak tau?? (Pengsannn ) Kan ada sos oren atas dia yg sedappp sgt tu kan?? Haa sos tu la yg kami jual.. Cheese powder namanya.. Bancuh je dgn air panas, kacau pastu tadaaaa... Siap dan sedia utk dimakan

Cheese Powder KFC enak dimakan dengan wedges atau makanan lain seperti nugget, burger, keropok dan lain2 sebagai sos.

HARGA
Rm15/200g
Rm25/500g
1kg RM40

Pos semenanjung RM5
pos sabah/sarawak RM15
Cod area Saujana Puchong

Utk TEMPAHAN, sila hubungi 012-3659995

Www.cheesepowderkfc.blogspot.com

#cheezywedgeshomemade #cheezywedgessos #cheezywedgessauces  #cheezywedges #jalapenocheese #jalapenocheesesauce #jalapenocheesepowder #cheesepowderkfc #cheezywedgeskfc #cheesepowdermurah #kilangcheesepowder
#cheesepowderhalal  #cheesepowderkl  #cheesepowdermalaysia #pemborongcheesepowder  #jalanjalancarimakan #westernfoodkuantan #westernfoodjb #westernfoodshahalam #westernfoodpenang #westernfoodkelanajaya #westernfoodipoh #westernfoodmelaka #westernfoodmurah #westernfoodmalaysia #westernfoodinkl #westernfoodbangi #westernfoodmuslim #westernfoodsedap

No comments:

Post a Comment